Zakelijk

Ik ben beschikbaar als zakelijk fotograaf. Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van personen. U kunt mij bijvoorbeeld inhuren voor het maken van portretten van werknemers, klanten, patiënten of voor het in beeld brengen van werkzaamheden of evenementen. Mijn fotografiestijl is natuurlijk, puur en spontaan. Ik kan met een foto een verhaal vertellen. Mijn foto’s zullen vooral de menselijke kant van uw bedrijf benadrukken.

Ervaring met kwetsbare doelgroepen

Ik heb veel ervaring met het werken met kwetsbare doelgroepen. Ik heb jarenlang in de zorg gewerkt (en doe dit nog steeds). Hierdoor weet ik respectvol om te gaan met bijvoorbeeld mensen die ziek of verdrietig zijn. 

Ervaring met andere culturen

Ik heb ervaring met het werken met andere culturen. Ik werk als fotograaf regelmatig in het buitenland. Ik maak makkelijk contact met verschillende soorten mensen. Ik kan werken in de meest primitieve omstandigheden. 

Prijsindicatie

Elke opdracht is verschillend. Ik bespreek graag met u uw wensen, zodat ik een offerte op maat kan maken. Mijn contactgegevens vindt u hier. Neem gerust contact met mij op!

Opdrachtgevers

Dit zijn enkele van mijn opdrachtgevers. Als u op onderstaande logo’s drukt komt u op een webpagina waar foto’s staan die ik voor deze bedrijven heb gemaakt.

Portfolio

Een beeld van mijn foto’s in drukwerk ziet u in dit magazine Ronduit Roessingh. Voor dit magazine heb ik veel fotografie gedaan, waaronder de coverfoto.

Onderstaande foto’s geven een beeld van de foto’s die ik internationaal voor bedrijven heb gemaakt.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin