Fotoshoots

Mijn passie is het fotograferen van mensen. Ik geniet ervan om mensen voor mijn camera te zien. Dit doe ik zowel zakelijk als voor particulieren. Ik houd ervan om mensen te fotograferen zoals ze zijn, omdat ik geloof dat er in iedereen iets moois schuilt. Het belangrijkste vind ik dat een fotoshoot leuk en spontaan is. Als jij je op je gemak voelt, worden de foto’s het leukst.

“Ze laat mensen makkelijk ontspannen. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar en heb daarom mooie foto‘s van mezelf”; dit zegt Rob over een fotoshoot. 

Particulier

Je kunt mij boeken voor

Mijn fotografiestijl is natuurlijk, puur en spontaan. Ik werk voor fotoshoots op locatie. Dit kan buiten zijn, bij jou thuis of op een door jou gekozen locatie. Ik werk vanuit Hengelo (OV), maar kan met  mijn auto ook naar andere plaatsen komen. Neem contact met mij op om jouw wensen te bespreken.

Zakelijk

Ik heb internationaal voor bedrijven gewerkt, bijvoorbeeld voor Roessingh revalidatiecentrum in Nederland, Youth Harvest Foundation in Ghana en Project Homeless Connect San Francisco in Amerika. Je kunt mij inhuren om zakelijke foto’s te maken. Mijn specialiteit is het fotograferen van mensen; patiënten, klanten, medewerkers. Meer informatie vind je op mijn zakelijke pagina. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik ben als fotograaf aangesloten bij Shutterstock en Nationale Beeldbank. Hier kun je foto’s van mij kopen voor bijvoorbeeld een website of folder.


Portfolio

Onderstaande foto’s zijn een selectie van foto’s die ik heb gemaakt heb, zowel voor particulieren als zakelijk.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin