Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expositie in Revalidatiecentrum Roessingh

15 mei, 2019 - 3 september, 2019

Mijn expositie ‘kleurrijke wereld’ is van mei tot en met september te zien bij ‘Revalidatiecentrum Roessingh’ in Enschede! Met deze expositie laat ik foto’s zien die ik gemaakt heb tijdens mijn reizen. Met de fotoserie wil ik laten zien hoe divers, mooi en kleurrijk onze wereld is. Mijn foto’s laten mensen van over de wereld zien die dezelfde dingen doen, maar dan op hun eigen manier. Er is geen goed of slecht, slechts een anders.

Mijn expositie is te zien in de pijnkliniek, op de tweede en derde etage. Ook hangen er foto’s van mij in de bomenhal, waar ze onderdeel zijn van de expositie ‘ Kunst en Ambacht medewerker’. Ik werk namelijk bij Roessingh! Ik ben marketing en data analist en ik maak er ook regelmatig foto’s. In de bomenhal exposeren allerlei collega’s diverse kunstuitingen.

Roessingh is een revalidatiecentrum in Enschede. Mensen met allerlei verschillende aandoeningen werken hier keihard aan hun herstel om weer te kunnen revalideren in de maatschappij. Een supermooie organisatie om voor te werken! Roessingh is een openbaar toegankelijk gebouw. Kom gerust even langs!

Gegevens

Begin:
15 mei, 2019
Einde:
3 september, 2019

Organisator

Lidewij Olive Photography
Telefoon:
0031619914408
E-mail:
info@lidewijolive.com
Website:
www.lidewijolive.com

Locatie

Revalidatiecentrum Roessingh
Roessinghsbleekweg 33
Enschede, Overijssel 7522 AH
+ Google Maps
Telefoon:
053 487 58 75
Website:
www.roessingh.nl

Geef een reactie