Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expositie bij Watertoren Hengelo

8 april, 2018 - 29 juni, 2018

Gratis

De oude watertoren is een bekend begrip in Hengelo. Lang heeft dit mooie pand leeggestaan, maar tegenwoordig wordt de toren beheerd door stichting ‘In Wording’. Zij willen er een creatieve broedplaats van maken, door het organiseren van bijvoorbeeld tentoonstellingen, lezingen en optredens van muzikanten. Een van deze activiteiten is een expositie met foto’s die ik gemaakt heb tijdens mijn wereldreis. Deze expositie heeft ‘ kleurrijke wereld’. Met deze expositie wil ik laten zien hoe divers, mooi en kleurrijk onze wereld en de mensen die er in leven zijn. De watertoren is hiervoor een fantastische plek! De kleurrijke foto’s steken erg mooi af tegen de oude muren van de watertoren.

Er zijn regelmatig leuke evenementen bij de Watertoren. Deze kun je terug vinden op de Facebookpagina van stichting ‘ In Wording’.

Naast de watertoren ligt het onlangs geopende watertorenpark, waar je kunt wandelen, fietsen, spelen en sporten. Een ideale plek dus om te genieten van het lente-zonnetje nadat je de expositie in de watertoren hebt bekeken!

De oude watertoren staat in het monumentale watertorencomplex in Veldwijk, Hengelo en is gebouwd in 1896. In afwachting van een definitieve invulling van het gebied mag de plaatselijke Stichting in Wording, een ‘spin-off’ van het populaire BAM! Festival, er activiteiten organiseren. De stichting ondersteunt diverse evenementen, zoals het Stadstoernooi Jeu de Boules, de Bluesnight, de Popronde en Muziek bij de Buren.

 

Gegevens

Begin:
8 april, 2018
Einde:
29 juni, 2018
Kosten:
Gratis

Organisator

Lidewij Olive Photography
Telefoon:
0031619914408
E-mail:
info@lidewijolive.com
Website:
www.lidewijolive.com

Locatie

Watertoren Hengelo
Watertorenlaan 56
HENGELO OV, Overijssel 7552 TN Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
+31 548 530 000
Website:
https://www.facebook.com/watertorenhengelo/

Geef een reactie