Bruiloft

Een bruiloft is een van de mooiste dagen van je  leven. Foto’s van jullie huwelijk zijn daarom heel belangrijk.  Het is leuk om regelmatig bruiloftsfoto’s terug te kijken en na te genieten van jullie speciale dag.  Ik ben beschikbaar voor het fotograferen van huwelijken. Onderstaande foto’s van de bruiloft van Cindy & Jorn en van Inge & Evert geven je een idee van wat voor soort foto’s je kunt verwachten.

Wil je dat ik kom fotograferen op je bruiloft? Dan zal ik eerst een afspraak met jullie maken om jullie wensen en de dag door te nemen.  Ik kan fotograferen vanaf het eerste moment (omkleden, make-up, haar) tot de ceremonie en het feest, of alleen een deel van de dag. Ook een fotoshoot van jullie, jullie dierbaren en de gasten kan ik verzorgen. Mijn fotografiestijl is natuurlijk, puur en spontaan.

De foto’s van je huwelijk zijn erg belangrijk en niet over te doen zijn, kies daarom voor een fotograaf die bij jullie past. De foto’s op deze website geven een beeld van mijn fotografiestijl. Vind je ze mooi, super! Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan spreek ik graag wat met jullie af!

Bruiloft Inge en Evert

Bruiloft Cindy & Jorn

Tarieven

De tarieven van bruiloftsfotografie zijn afhankelijk van jullie wensen. Neem contact met mij op, dan spreek ik graag wat met jullie af!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin